Wij zijn open 24 uur per dag, 7 dagen per week

Glashandel Nieuwe Westen

Glashandel Nieuwe Westen is een toonaangevend bedrijf dat bekend staat om zijn toewijding aan topkwaliteit en vakmanschap in glasproducten en -diensten. Ons uitgebreide assortiment, variërend van isolatieglas tot decoratieve glaswerken, is ontworpen om te voldoen aan diverse behoeften van zowel particulieren als bedrijven.

Onze ervaren vakmensen excelleren in het leveren en installeren van op maat gemaakt glas, met een sterke focus op duurzame oplossingen die zowel functioneel als esthetisch verantwoord zijn. Bij Glashandel Nieuwe Westen staat klanttevredenheid centraal.

Met trots biedt ons toegewijde team persoonlijke service en expertise, beschikbaar voor projecten in Nieuwe Westen en de omliggende gebieden. Of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw of reparaties, Glashandel Nieuwe Westen staat garant voor glasoplossingen die voldoen aan de hoogste normen.
Glashandel Nieuwe Westen
Glashandel Nieuwe Westen is uw betrouwbare partner voor deskundige glasreparaties aan beschadigde ramen of glazen oppervlakken. Of het nu gaat om barsten, scheuren of sterretjes, onze ervaren vakmensen bieden snelle en effectieve herstelwerkzaamheden.

Aarzel niet te lang, want tijdige glasreparatie is cruciaal om verdere schade te voorkomen en de structurele integriteit te herstellen. Bij Glashandel Nieuwe Westen begrijpen we dat beschadigd glas niet alleen invloed heeft op de esthetiek van uw woning of bedrijfspand, maar ook de veiligheid en energie-efficiëntie in gevaar kan brengen.

Onze hoogwaardige service draagt niet alleen bij aan het herstel van glas, maar ook aan het behoud van een veilige, comfortabele en visueel aantrekkelijke omgeving. Vertrouw op Glashandel Nieuwe Westen voor een professionele aanpak en duurzame oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Daarnaast biedt Glashandel Nieuwe Westen een gevarieerd assortiment hoogwaardige glasproducten voor de vervanging, renovatie of upgrade van uw huidige glaswerk. Of het nu gaat om energiezuinig isolatieglas, modern decoratief glas of praktisch veiligheidsglas, wij leveren op maat gemaakte oplossingen. Met onze expertise en toewijding garanderen wij een naadloze integratie van nieuw glaswerk, wat bijdraagt aan de waarde en uitstraling van uw woning of bedrijfspand.
Glasservice Nieuwe Westen
Glas service nodig? Dan zit u goed bij dé glasexpert in deze omgeving: Dorst Glasservice! Naar welke soort beglazing u ook op zoek bent, bij ons vindt u de glassoort van uw keuze in ons assortiment, Glasservice Nieuwe Westen .Wij leveren glasservice van hoge kwaliteit met glas scherpe prijzen. Van het monteren van allerlei soorten ruiten tot melkglas in deuren. Uw glaswens is onze zorg.

Bent u op zoek naar spiegelglas, figuurglas, dubbel glas, gehard glas of misschien glas in lood? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Producten worden voor u op maat gemaakt en door ons geplaatst. Daarbovenop komen wij gratis langs voor het geven van advies en inmeten. U profiteert zo optimaal van de service van onze glas service.

Als dé erkende glasspecialist van Nieuwe Westen bieden wij een uitgebreid assortiment glas.

Wij kunnen vrijwel alle soorten glas uit voorraad en op maat gemaakt leveren. Omdat wij naast onze glashandel ook een 24-uurs spoedservice bieden, hebben wij vrijwel iedere veelvoorkomende glassoort op voorraad in onze glashandel. Onze glaszetter in Nieuwe Westen helpt u graag met glassoorten zoals:
 • Enkelglas
 • Dubbelglas/HR++glas
 • Voorzetglas
 • Figuurglas
 • Glas-in-loodramen
Glashandel Nieuwe Westen
Wij leveren u altijd een goede betaalbare kwaliteit bij het plaatsen van verschillende soorten glas. Wij horen graag wat u specifieke wensen zijn. Voor het bestellen van alle soorten glas in Nieuwe Westen belt u met Dorst Glasservice op 088 070 75 00.

Persoonsgegevens

Naam(Vereist)

Adresgegevens

Service

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: png, jpg, msg, doc, docx, xls, xlsx, csv, dwg, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Openingstijden
  Maandag
  07:30 - 16:30
  Dinsdag
  07:30 - 16:30
  Woensdag
  07:30 - 16:30
  Donderdag
  07:30 - 16:30
  Vrijdag
  07:30 - 16:30
  Zaterdag
  Gesloten
  Zondag
  Gesloten
  Dekkingsgebied
  In noodgevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse op iedere locatie in het dekkingsgebied. Het dekkingsgebied strekt zich uit tot de hele provincie Zuid Holland.
  Copyright
  ©2024
  Ontwikkeld door
  Swartwebdesign B.V.