Wij zijn open 24 uur per dag, 7 dagen per week

Glasreparatie Rotterdam

Glasreparatie Rotterdam

Wij bieden altijd een noodoplossing bij glas- en inbraakschade Heeft u glasschade? Uw glasschade is onze zorg. Neem bij glasschade direct contact met Dorst Glasservice op en wij komen meteen langs om de schade te herstellen, Glasreparatie Rotterdam.

U krijgt kwaliteit voor een glasscherpe prijs. Of het nu gaat om een gebroken ruit door stormschade of er is een etalage gesneuveld door een inbraakpoging.

Wij begrijpen dat u bij glasschade snel geholpen wilt worden. Daarom zijn wij dag en nacht bereikbaar voor alle ruit reparaties. Glasschade kan leiden tot veel gevaarlijke situaties.

Niet alleen zorgt het voor veel tocht in huis en kunt u zich bezeren aan het kapotte glas, maar het biedt inbrekers een kans om makkelijker uw huis binnen te dringen.

Het is daarom van belang dat er snel een ervaren glaszetter ter plaatse is om uw glasschade te repareren. Ook zorgen wij snel en vakkundig voor een nieuwe ruit of passende noodoplossing.
 • Enkelglas
 • Dubbelglas/HR++glas
 • Voorzetglas
 • Figuurglas
 • Glas-in-loodramen
Glasreparatie Rotterdam

Persoonsgegevens

Naam(Vereist)

Adresgegevens

Service

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: png, jpg, msg, doc, docx, xls, xlsx, csv, dwg, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Glasreparatie binnen 30 minuten

  De glaszetters van Dorst Glasservice staan 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar om glas op maat te leveren en te monteren. Binnen ons netwerk van erkende en vakkundige glaszetters is er altijd wel een glaszetter in Rotterdam direct beschikbaar voor u. Bel bij schade met telefoonnummer 088-0707500.

  U krijgt meteen één van onze specialisten aan de lijn die u enkele specifieke vragen stelt over de locatie van de schade, het type ruitschade, het soort glas, of u verzekerd bent en wat uw adresgegevens zijn.

  De glaszetter die het dichtst bij u in de buurt is, ontvangt deze informatie en komt direct naar u toe. Binnen 30 minuten staan wij bij u op de stoep. Buiten kantooruren staat Dorst Glasservice uiteraard ook voor u klaar in geval van glasschade.

  Met onze 24/7 service is Dorst Glasservice 24 uur per dag voor u bereikbaar. Dus ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen. Glasreparatie Rotterdam.

  Dé specialist in glasreparatie

  Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialist in glaswerkzaamheden. Zo zijn er in de afgelopen jaren vele woningen en bedrijfsruimtes door ons voorzien van isolerende beglazing. Glas blijft echter een kwetsbaar materiaal dat kan breken of beschadigen.

  Onze specialisten repareren alle soorten schade aan uw ramen. Denk aan het verwijderen van aanslag en krassen uit glas. Daarnaast herstellen wij ook sterretjes in uw ruit. Het glas is hierna weer even sterk als voor de beschadiging.

  Heeft u ruitschade of wilt u een raam vervangen? Dorst Glasservice zorgt ervoor dat de glasreparatie Rotterdam snel en vakkundig plaatsvindt. Wij komen naar u toe wanneer het u uitkomt! Op ieder moment van de dag zorgen wij voor glasherstel in Rotterdam en omgeving.

  Na het probleem opgelost te hebben, zorgen wij ook voor de afwikkeling van de schade bij uw verzekeringsmaatschappij
  Openingstijden
  Maandag
  07:30 - 16:30
  Dinsdag
  07:30 - 16:30
  Woensdag
  07:30 - 16:30
  Donderdag
  07:30 - 16:30
  Vrijdag
  07:30 - 16:30
  Zaterdag
  Gesloten
  Zondag
  Gesloten
  Dekkingsgebied
  In noodgevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse op iedere locatie in het dekkingsgebied. Het dekkingsgebied strekt zich uit tot de hele provincie Zuid Holland.
  Copyright
  ©2024
  Ontwikkeld door
  Swartwebdesign B.V.